L'Agència Catalana de l'Aigua amplia i rehabilita el laboratori de la potabilitzadora d'Abrera

Es realitzarà una inversió d'1'5 milions d'euros durant 11 mesos

L'Agència Catalana e l'Aigua amplia i rehabilita el laboratori de la potabilitzadora d'Abrera
L'Agència Catalana e l'Aigua amplia i rehabilita el laboratori de la potabilitzadora d'Abrera

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha començat els treballs per ampliar i rehabilitar el laboratori de la potabilitzadora d’Abrera. Amb una inversió prevista superior als 1,5 milions d’euros, els treballs tindran una durada aproximada d’11 mesos i se centraran en rehabilitar l’espai interior, amb l’objectiu d’acollir el personal i els equips del laboratori de l’agència.


Fins ara, des d’Abrera es feien les analítiques de control de la qualitat de l’aigua subministrada a través de la xarxa Ter Llobregat, mentre que des del centre de Barcelona s’analitzaven les mostres sobre la qualitat del medi. Així, un cop finalitzin les obres, les tasques d’anàlisi i control de la qualitat de l’aigua se centralitzaran des d’Abrera, millorant l’eficiència i la gestió.

 
Aquesta actuació de reforma se centra, majoritàriament, en el soterrani de l’edifici, on s’ubicarà íntegrament el laboratori a traslladar, a més de sales tècniques i de serveis als treballadors/es de tot l’edifici. Pel que fa a la planta baixa, es remodelaran les antigues sales de control i de laboratori on-line, creant un nou menjador pels treballadors/es i una sala auditori.
 
L’actuació també servirà per millorar l’estat actual general de l’edifici, duent a terme millores a la façana i treballs d’impermeabilització.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article