L'Sparagaria Orquestra oferirà el seu cinquè Concert d'Any Nou

En podrem gaudir el dia 6 a les 19h al Teatre del Patronat Parroquial d'Esparreguera

Cultura, Esparreguera

Cartell del Concert d'Any Nou (el fem per Reis) de l'Sparagaria Orquestra
Cartell del Concert d'Any Nou (el fem per Reis) de l'Sparagaria Orquestra | Carme Paltor Simon

El pròxim diumenge 6 de gener a les 19 h l'Sparagaria Orquestra oferirà, per cinquè any consecutiu a Esparreguera, el tradicional Concert d'Any Nou, que ells mateixos subtitulen "el fem per Reis". Sota la batuta del director Juan Jurado, qui també n'és l'arranjador de les peces, la simfonietta navegarà un any més pel Danubi Blau i per tants d'altres valsos, polques i marxes ideals per a donar la benvinguda a l'any 2019. També hi haurà lloc per una selecció de nadales catalanes, que acomiadaran musicalment aquestes festes. "Oferim la possibilitat de traslladar-nos a Viena per una estona, però sense moure'ns de sota el campanar de Santa Eulàlia. Us assegurem que hi haurà diversió i Marxa Radetzky.", explica Jurado. Hi podrem escoltar obres de diversos compositors com Georges Bizet, el mític Johann Strauss II, Johann Strauss IJosef StraussJean Sibelius.

Com ja és habitual, l'orquestra no deixarà passar l'ocasió de dinamitzar escènicament el concert i comptarà amb la direcció artística i guió del dramaturg Gerard Bidegain, que s'encarregarà de "treure ferro a l'encarcarament que se suposa que tenen tradicionalment aquests concerts tradicionals".

La coordinació dels músics va a càrrec d'Alba Hinojosa, violinista de l'Sparagaria Orquestra, i d'Anna Sánchez, flautista. El so i la llum comptarà amb la col·laboració de Jordi Albert; i el cartell d'enguany el signa Carme Paltor. La producció és de l'Associació JOCPE, entitat que gestiona l'Sparagaria Orquestra, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Esparreguera, el Patronat Parroquial, la revista Setsetset, l'Agenda Espavila i d'Eloi Mestre.

Les entrades es poden adquirir anticipadament, numerades i amb descompte el dia 3 de gener de 17 h a 20 h al vestíbul del Patronat Parroquial a un preu de 13 € l'entrada general, 10 € els estudiants i 5 € els menors de 18 anys. "Sempre hem volgut facilitar als estudiants i menors que vinguin a gaudir d'aquest repertori, que el preu no sigui un impediment. Entenem que aquesta música també és popular i no ha de ser inaccessible o elitista.", apunten des de l'organització. El mateix dia, a taquilla, l'entrada general tindrà un preu de 15 € i no es podrà triar localitat.

Podeu seguir l'activitat de l'Sparagaria Orquestra al seu lloc web sparagaria.com o bé a les seves xarxes socials de Twitter o Facebook.

Comentaris

eulàlia domènech esparreguera
1.

Tot un plaer gaudir d'aquest concert, va ser deliciós. Felicitats a l'orquestra i no trigueu massa a fer-ne un altre.

Comenta aquest article