Esparreguera acollirà l'acte de presentació de 'La Portals'

Serà la primera vegada que la popular cursa es presenti fora de Montserrat

Esports, Esparreguera, Montserrat

Imatge de la sortida de 2018
Imatge de la sortida de 2018 | La Portals

Amb l'objectiu de potenciar la projecció i visibilització de la cursa a la comarca, l'organització de la 10a edició de 'La Portals', la popular marxa de BTT no competitiva, ha decidit realitzar l'acte de presentació a Esparreguera. El proper dimarts 15 de gener a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc la presentació al Patronat Parroquial.

Es tracta de la primera vegada que 'La Portals' realitza la seva presentació fora dels quatre portals d'entrada a Montserrat: Collbató, El Bruc, Monistrol i Marganell. Els organitzadors expliquen que volen potenciar i visibilitzar més la cursa, especialment en els municipis de l'entorn.

En aquesta edició, la número 10, els participants podran escollir tres modalitats diferents: la Half de 35 kilòmetres, la Clàssic de 60 kilòmetres i la solidaria, de 12 kilòmetres. Els tres recorreguts tenen en comú que transcorren dins la Muntanya de Montserrat. 


L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas, el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, i Sandra Santanyes, ciclista catalana que rebrà un homenatge pels seus darrers èxits esportius. S'espera que la presentació compti amb una gran afluència de públic, és per això que només serà possible accedir a l'acte amb invitació.

La Portals 2019 tindrà lloc el proper diumenge 7 d'abril. Un cop realitzada la presentació, tots els que hi vulguin participar ja podran realitzar la seva inscripció. La marxa tindrà un límit de 1.500 participants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article