Les obres de l'avinguda Francesc Macià provoquen canvis al transport públic d'Olesa

Modificacions a les línies de TGO i Monbús

Olesa de Montserrat

Imatge virtual de la remodelació de l'avinguda Francesc Macià
Imatge virtual de la remodelació de l'avinguda Francesc Macià | Ajuntament d'Olesa

Les imminents obres de remodelació de l'avinguda Francesc Macià d'Olesa de Montserrat, comportan modificacions importants al trànsit, tant pel que fa als vehicles privats com al trasnport públic de les diferents línies de bus que operen al municipi.

El tram d’avinguda Francesc Macià afectat per les obres és el comprès entre el carrers Mallorca i Jacint Verdaguer, així com els laterals del Mercat Municipal. En tot aquest tram afectat, i només en aquest tram de l’avinguda, s’anul·la un dels sentits de circulació, i queda només obert el sentit en direcció als Closos. En la resta de l’avinguda es manté els dos sentits de la circulació.

Així doncs, l'Ajuntament d'Olesa ha informat de les següents modificacions:

Línies TGO

Transports Generals d’Olesa (TGO) té quatre línies operant a Olesa de Montserrat que es veuran afectades, principalment perquè la parada de bus que hi ha a la Plaça de l’Oli (per l’avinguda Francesc Macià) per a les línies M1 (Olesa-Terrassa-Bellaterra), M2 (bus urbà) i M4 (Olesa-Santa maria de Vilalba-Martorell) queda inclosa en la zona d’afectació per obres. En ser aquest tram sentit únic de circulació en direcció als Closos, aquesta parada només es farà servir per a descarregar passatgers de les diferents línies de TGO. La càrrega dels passatgers es farà a la nova parada creada al carrer Anselm Clavé, 109 (just davant la secretaria de La Passió). 

Pel que fa a la línia M3 (Olesa-Esparreguera) s’anul·la la parada ubicada a la rotonda d’entrada a la carretera de les Carpes. Per tant, aquesta línia inicia i finalitza el seu recorregut a la parada ubicada a l’estació de FGC d’Olesa. Es pot consultar l’afectació del recorregut i nous horaris d’aquesta línia als documents adjunts.

Línies Monbus

La línia de Manresa-Olesa-Barcelona que opera Monbús canviarà el seu itinerari durant les obres, així com també la ubicació de les parades.

-Parades: la parada de la rotonda dels Closos es traslladarà al primer quart de rotonda (al cantó del pàrquing del Maxi DIA), i la ubicada a la Plaça Catalunya s’anul·la i es trasllada al carrer Colon, en el tram comprès entre els carrers Mallorca i Alfons Sala.

-Itineraris: en els viatges en direcció a Barcelona, i des de la seva entrada pels Closos, el bus transitarà pel carrer Colon per baixar per Passeig del Progrés.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article