La 12a edició de la Marxa del Montserratí ja té data: diumenge 10 de febrer

El Club Excurcionista Esparreguera organitza aquesta popular marxa

Esports, Esparreguera

El cartell de l'activitat
El cartell de l'activitat

La Marxa del Montserratí se celebrarà el proper 10 de febrer. Una edició més, la multitudinària marxa reunirà un gran nombre de participants que podran optar per fer el recorregut curt, de 12 kilòmetres i 416 metres de desnivell o el recorregut llarg, de 19 kilòmetres i 1063 metres de desnivell.

Miquel Claramunt, tresorer de la Junta Directiva del Club Excursionista ha explicat a Ràdio Esparreguera les principals novetats d'aquesta edició: "Hem decidit fer una mica més dura la versió curta. Fins ara els participants no podien gaudir de les meravelloses vistes de Montserrat però ara pujaran pel Camí dels Italians. Això també ha provocat modificacions al recorregut llarg, per no coincidir."

Per primera vegada, també, els passos per punts de control i meta estaran informatitzats, mitjançant un codi QR, i es podran consultar en línia a temps real, una mesura que permetrà millorar els temps dels dorsals.
 

Les inscripcions estan limitades a 1300 participants, una xifra més elevada que la de l'any passat (1200), que ja poden realitzar el pagament i la reserva de plaça a la pàgina web del Club Excursionista Esparreguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article