L'empresa d'automoció Doga traslladarà la seva planta d'Esparreguera a Castellolí

Doga explica que l'espai d'Esparreguera ha quedat petit per l'activitat de l'empresa

Esparreguera

Projecció de la nova nau de Doga a Castellolí
Projecció de la nova nau de Doga a Castellolí | Doga

Doga marxa d'Esparreguera. L'empresa de motor catalana traslladarà a finals d'aquest any la planta que té a la vila, Doga parts, al polígon industrial de Can Parera, a Castellolí.

Toni Garcia, el director general de la companyia, ha explicat que el motiu pel qual es traslladen és la manca d'espai que pateixen a Esparreguera. Doga comptarà amb unes noves instal·lacions més modernes i amplies, ja que el trasllat suposa una inversió de 3 milions d'euros.

Paral·lelament, l'empresa preveu ampliar la plantilla dels 17 treballadors actuals als 30.

La nova nau logística de Doga tindrà un call center i un magatzem en una sola planta de 5.200 metres quadrats. En aquest espai s'hi podran trobar els més de 14.000 productes de recanvi que fabrica la marca.

Doga Group és una empresa d'automoció que té la seu central a Abrera. Fins ara les seves instal·lacions es repartien a Esparreguera i Abrera. Doga compta amb fàbriques a la Xina, Índia, Itàlia i Brasil i amb una facturació de més de 150 milions d'euros. En total, compta amb una plantilla de més de 1000 treballadors.

L'anunci d'aquesta decisió l'han fet conjuntament el batlle de Castellolí, Joan Serra, el president de la Diputació i de la Mancomunitat, Marc Castells (alcalde d'Igualada) i el director general de la companyia, Marc Castells.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article