Els carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII de la Plana ja estan oberts

Finalitza així la primera fase del pla de reforma integral de La Plana, amb un cost d’1 milió d’euros

Societat, Esparreguera

Els carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII de la Plana ja estan oberts
Els carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII de la Plana ja estan oberts

esprés d'uns dies d'espera, l'Ajuntament d'Esparreguera ha informat que els carrers Prínceps d'Espanya i Joan XXIII ja estan oberts al trànsit de vehicles.

Les obres van finalitzar el passat nadal, després d'una inversió total d'un milió d'euros. El consistori ha buscat una fórmula amb el promotor per tal de poder permetre el pas de vehicles, tot i que encara estan pendents que les companyies d'electricitat i de telèfon retirin els cables aeris, després de soterrar tota la xarxa.

Aquesta obra suposa la primera fase d'un total de 13 contemplades al pla de reforma integral del barri, després que anteriorment ja s'haguessin executat les fases 0 i 13. La fase 1 ha consistit a construir una calçada de 3,20 metres amb voreres convencionals elevades i amb una franja d'aparcament en forma de cordó, de dos metres d'ample. L'anterior xarxa de sanejament s'ha demolit i se n'ha construït una de nova, connectada amb el col·lector que es va construir en la fase 0 de les obres al carrer Pintor Fortuny.

Les noves voreres tenen una amplada mínima d'un metre i mig i permeten als vehicles entrar a les places d'aparcament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article