Esparreguera tindrà una nova festa major d’hivern

Cultura popular i concerts per donar més vida a les festes de Santa Eulàlia

Cultura, Esparreguera

| Fede

Fa uns mesos al 777 publicàvem el projecte de remodelació de les Festes de Santa Eulàlia d'Esparreguera, una iniciativa conjunta de la Federació d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional Catalana d'Esparreguera, conjuntament amb el Col·lectiu de Comerços d'Esparreguera i La Passió d'Esparreguera. El projecte ha anat avançant amb bon peu i ja és oficial: Esparreguera comptarà amb un nou format per a la Festa Major d'Hivern.

D'aquesta manera es reforcen Les Festes de Santa Eulàlia, patrona d'Esparreguera. Seran quatre dies, del 8 al 12 de febrer plens d'activitats culturals, populars i tradicionals on es potenciaran alguns dels atractius de la vila.

L'Ajuntament ha informat que el pressupost de les festes han augmentat de 3.000 a 8.000, per tal de potenciar les activitats. El programa encara no s'ha publicat però ja podem avançar algunes de les activitats més destacades.

  • Passades de Santa Eulàlia: cercavila popular durant el vespre de dissabte pels carrers del nucli antic.
  • Primer Ensierru d'Hivern de la Colla de Diables
  • Lliurament dels premis de la revista 777 Comunica
  • Instal·lació d'una carpa envelat a la plaça de Santa Eulàlia amb els concerts de Fenya Rai i la banda esparreguerina The Papa's and the Popo's (divendres)
  • Cloenda del Festival Sparrek amb els concerts d'EZD AKA MDS, la formació FOC i Sense Filtres DJ Set (dissabte)


Cal recordar, a més a més, que una setmana més tard tindrà lloc la I Fira de la Passió, que substitueix la Fira Modernista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article