L'Ajuntament de Collbató presenta l'avantprojecte de tancament de la Pista Coberta als clubs esportius

L'avantprojecte presentat és de tancament semipermeable, per evitar al màxim l'entrada d'aigua de pluja i les fortes ventades i corrents d'aire

Esports, Collbató

| Ajuntament de Collbató

L'alcalde de Collbató, Miquel Solà i el regidor d'Esports, Jordi Riera, han presentat al president del Centre d'Esports Collbató, Juanjo Núñez, l'avantprojecte realitzat per la Diputació de Barcelona per al tancament de la Pista Coberta Martí Gil i dels nous vestidors.

L'avantprojecte presentat és de tancament semipermeable, per evitar al màxim l'entrada d'aigua de pluja i les fortes ventades i corrents d'aire del municipi. D’aquesta manera es milloren les condicions d'ús i de confort de l'espai esportiu.

 

El tancament permetrà la circulació creuada natural de l'aire, que afectarà el mínim possible a l'activitat esportiva, i que impedirà alhora l'entrada lateral d'aigua de pluja, que inunda la pista en dies forts de pluja lateral. També tamisarà la llum, fent que entri molta, però de manera indirecta i no molesti.

Tancament per a la definició d'una zona per als esportistes

La col·locació d'una tanca amb porta al vessant Nord (paral·lel al Carrer Avinguda del Centenari Amadeu Vives entre l'edifici de magatzem–entitats i d’una segona tanca perpendicular a la primera i enrasada amb els vestidors existents aconsegueix un accés exclusiu per als esportistes, directe als vestidors i amb accés també directe al recinte esportiu. Des d'una sola porta es permet el control d'accessos als usuaris (esportistes i monitors-arbitres), sense barrejar-se amb el públic.

 

 

Juntament amb l'avantprojecte, s'ha incorporat l'avanç de pressupost de les obres proposades, que adjuntem a la notícia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article