Detingut un conductor drogat que va intentar escapar-se pels carrers de Collbató

Va fugir corrents després de causar un accident i ferir el conductor d'una motocicleta

Collbató, Seguretat

| Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra detenir, el diumenge 13 de gener, un conductor de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Molins de Rei, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, un delicte de conducció sota els efectes de drogues amb el resultat d’un accident de trànsit amb una persona ferida greu i un delicte de danys.

Els fets van tenir lloc cap a les 13.45 hores de diumenge quan els agents van rebre l’avís d’un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta a l’autovia A-2, a l’altura del terme municipal de Collbató.

En arribar al lloc les dotacions de trànsit van observar que el turisme havia encalçat la motocicleta i que el conductor de la motocicleta, i únic ocupant, estava ferit greu i estès al terra.

Es dona la circumstància que el conductor del turisme va intentar marxar corrents del punt de l’accident i amagar-se, però va ser retingut per ciutadans del municipi de Collbató, entre ells el vigilant municipal, fins a l’arribada de la patrulla.

Els agents en observar la simptomatologia que presentava el conductor del turisme, el van sotmetre a les proves de detecció de substàncies estupefaents i va donar positiu en el consum de diverses drogues, com cànnabis i amfetamines.

Els agents van esbrinar que el conductor del turisme, a més a més, estaria utilitzant el telèfon mòbil en el moment en que es va produir l’encalç.

Donat el resultat de l’accident, amb una persona ferida de caràcter greu, i els greus motius pels quals es va considerar que s’havia produït, el conductor del turisme va quedar detingut.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article