Esparreguera presenta la nova Festa Major d'Hivern i la Firapassió

Roda de premsa oficial de la nova proposta que vol enfortir les festes d'hivern així com potenciar la Passió

Esparreguera

D'esquerra a dreta; Vicente Calabuig, Emmanuel Ortí, Eduard Rivas, Joan Tejedor i Manel Roca
D'esquerra a dreta; Vicente Calabuig, Emmanuel Ortí, Eduard Rivas, Joan Tejedor i Manel Roca | Alex Casanovas

Aquest matí l'Ajuntament d'Esparreguera ha organitzat la roda de premsa de presentació oficial de dues iniciatives que estan cridades a modificar completament la Festa Major d'Hivern de la vila: un nou programa d'actes per Sant Eulàlia i la Firapassió, que substitueix el mercat modernista.

L'alcalde Eduard Rivas ha presidit un acte que ha comptat amb les intervencions del Regidor de Cultura, Emmanuel Ortí, el President de la Fede, Joan Tejedor, el representant de la Passió, Manel Roca i el president d'Esparreguera comerç, Vicente Calabuig.

La primera fira de passions de Catalunya estarà ambientada en l’any 0, concentrarà parades d’artesans i oficis antics, i comptarà amb animació i representacions al carrer, per part d'actors de La Passió d'Esparreguera. A més també comptarà amb la participació de diferents passions d'arreu.

Aquest gran canvi coincideix, a més, amb la reformulació i creixement de la festa major d’hivern, que se celebrarà el cap de setmana anterior, amb la festivitat de Santa Eulàlia, dimarts 12 de febrer.

Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, ha posat en valor que el projecte sorgeix i creix de les entitats, que han rebut el suport institucional, i ha explicat que les dues iniciatives coincideixes amb dos aniversaris: el 50è aniversari del teatre de La Passió i el desè aniversari de la Fede.

Precisament, el president de la Fede ha explicat tots els actes que es duran a terme durant el cap de setmana del 9 i 10 de febrer, que tindran la plaça de Santa Eulàlia com a centre neuràlgic i les Passades de Festa Major com a plat fort.

Podeu consultar el programa d'actes de la Festa Major de Santa Eulàlia i de la FiraPassió a la pàgina web de l'ajuntament i a l'agenda Espavila 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article