Els Castellers d'Esparreguera decideixen assajar a Abrera temporalment

Degut a l'endarreriment de les obres a l'Escorxador

Esparreguera

Els castellers d’Esparreguera traslladen temporalment el seus assajos a Abrera, mentre no es reobri l’Escorxador, afectat per unes obres a la coberta que s’han endarrerit com a conseqüència d’imprevistos a l’estructura. La cap de colla Aïda Puig ha explicat al 777 que "ens hem vist obligat a prendre aquesta decisió perquè necessitvavem un local amb l'alçada necessària per assajar castells de 7"

La primera actuació de la temporada serà aquest diumenge a la una del migdia. Els Bordeus intentaran repetir les bones actuacions de la temporada passada malgrat que en les ultimes setmanes no han pogut assajar els castells més complexes. 

La colla bordeus comptarà amb la també tradicional presència dels Castellers de Terrassa, padrins dels d’Esparreguera. Avui mateix els bordeus assajaran a Abrera per primera vegada, a un local cedit per l'Ajuntament, amb l'alçada necessària.

Cal recordar que les obres a l'escorxador s'han enrederit per un problema que no es va poder detectar fins que es van iniciar les obres. El regidor de Cultura, Emmanuel Ortí ha explicat que estan buscant la mera per compaginar les obres amb els assajos de les colles de cultura popular catalana.

D’altra banda, en una assemblea extraordinària celebrada divendres passat la colla va donar suport a la fórmula de duplicar els caps de colla, amb Aïda Puig al capdavant i amb Josep Cercuns com a suport, qui assumirà la responsabilitat la setmana vinent.

Aquesta serà la quarta temporada d’Aïda Puig com a cap de colla, que ja havia anunciat que tenia la intenció de deixar el càrrec. A l’assemblea de divendres passat també es va completar la junta, cobrint la vacant de secretària amb la incorporació de Mireia Casulleres.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article