Tot a punt per la 12ena Marxa del Montserratí

El Club Excursionista d'Esparreguera presenta novetats interessants tant de recorregut com d'organització

Esports, Esparreguera

El cartell de la 12ena edició de la Marxa
El cartell de la 12ena edició de la Marxa | Club Excursionista Esparreguera

Tot a punt per la celebració de la dotzena edició de la Marxa Montserratí, que comptarà amb més de 950 inscrits i novetats en la seva organització. El Club Excursionista d’Esparreguera està ultimant els preparatius d'aquesta marxa popular, que enguany compleix la seva dotzena edició.

Les inscripcions s'han tancat aquest mateix matí.

La nova organització del club  ha incorporat diferents novetats en la Marxa: dorsals personalitzats amb nom i cognoms, vídeo-resum de l’esdeveniment, seguiment per tuiter i avituallaments per celíacs i vegans.

Una altra de les principals novetats de la marxa és que el recorregut curt s’allarga mig quilòmetre per tal de pujar a la Serra de Rubió, de manera que els participants puguin gaudir de les vistes. Per altra banda, el recorregut llarg buscarà els carriols i evitarà les pistes.

La Marxa del Montserrat tindrà lloc aquest diumenge, coincidint també amb els actes de la festa major de Santa Eulàlia. La previsió del temps sembla favorable a tots els corredors que hi participin. Només en l’hipotètic cas de fortes inclemències meteorològiques se suspendria l’activitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article