S'obre la convocatòria del III Concurs de Relats "Imagina Abrera"

El concurs literari vol potenciar l'escriptura creativa i la imaginació amb Abrera com a tema central

Cultura, Societat, Abrera

Cartell del III Concurs de Relats "Imagina Abrera" 2019
Cartell del III Concurs de Relats "Imagina Abrera" 2019 | Regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera

La vila d'Abrera ja comença els preparatius de la Diada de Sant Jordi, entre els quals hi ha un concurs literari amb tres anys de trajectòria. Des del 7 de febrer i fins el 31 de març qui ho vulgui podrà enviar els seus relats curts al III Concurs de Relats "Imagina Abrera" 2019, organitzat per la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera, amb la col·laboració del col·lectiu Abrecedaris (escriptors i escriptores d'Abrera) i la Papelería Abrera. La proposta sorgia fa dues edicions per iniciativa de l'Associació de comerciants d'Abrera.

La temàtica dels relats és lliure, però les bases indiquen que hi ha d’aparèixer Abrera partint de la imaginació del participant. L'Ajuntament d'Abrera exposa que, amb aquest concurs, es vol potenciar la creativitat literària i dinamitzar la Diada de Sant Jordi de manera participativa. Per a llegir les bases completes els participants es poden adreçar a l'espai web de l'Ajuntament d'Abrera.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article