Campionat de Catalunya de Karate Sènior 2019

Per cinquè any consecutiu se celebra a Esparreguera de la mà del Club de Karate Stylo.

Esports, Esparreguera

Cartell 2019 del Campionat de Catalunya de Karate Sènior
Cartell 2019 del Campionat de Catalunya de Karate Sènior

Per cinquè any consecutiu, el Poliesportiu El Castell d’Esparreguera serà la seu del Campionat de Catalunya de Karate Sènior 2019.  La Federació Catalana de Karate ha tornat a confiar en el Club Karate Stylo per a l’organització d’aquest esdeveniment. Karate Stylo compta amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de diferents empreses del Baix Llobregat Nord.

El Campionat tindrà lloc al Poliesportiu El Castell d’Esparreguera (carrer Passeig dels Jocs Olímpics), el dissabte 2 de març, a partir de les 9 del matí.

A l’acte hi participarà el màxim nivell de clubs de Karate de Catalunya. Una excel·lent ocasió per gaudir d’aquest esport –o art marcial– en el moment de màxima esplendor: l'aspiració de tots els clubs d'aconseguir el millor resultat.

La novetat d’aquest any és que també s’hi podrà veure una excepcional exhibició de “KATA” per equips sincronitzat i “BUNKAI”. Una “Kata” és una demostració d’una seqüència de moviments realitzats en sèrie. El Bunkai són moviments d’atacs i contraatacs predefinits normalment executats en parella o per equips.

L’entrada a l’acte és gratuïta i oberta a tothom.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article