El Concurs de Teatre, Joan Romeu, Enric Gili i el Club de Gimnàstica d'Esparreguera premiats a la Nit dels Sets

L'equip de la revista va entregar els premis en un acte celebrat ahir, dia de Santa Eulàlia, que va comptar amb un gran nombre d'assistents

777 Comunica, Esparreguera

Fotografia de família amb tots els nominats i premiats.
Fotografia de família amb tots els nominats i premiats.

Ja es coneixen els guanyadors de la 24ena edició d'entrega dels Premis 'Sets'. El consell de Redacció va entregar ahir els premis a Joan Romeu, Enric Gili, el Club de Gimnàstica d'Esparreguera i el Concurs de Teatre: persones i entitats que han destacat en aquest any 2018.

Per la seva influència i dedicació i saber transmetre els valors de tenacitat i esforç que
requereix l’esport, el SET al Personatge 2018 va ser per a Joan Romeu. Costa trobar una persona que hagi tingut tanta influència en un club esportiu a la nostra vila com Joan Romeu. I és que parlar de Joan Romeu vol dir parlar de tenis taula, parlar d’esport, de dedicació, de compromís i de sacrifici. L'equip de la revista ha volgut reconèixer la seva tasca incasable de formació de joves promeses del tenis taula, precisament en un any on Jordi Morales, ha aconseguit el títol de campió del món.

Per altra banda, el SET a l'entitat va anar a parar al Club de Gimnàstica d'Esparreguera. L'equip de la revista ha volgut reconèixer al club esportiu per la seva labor continuada, la seva lluita i esforç i pels seus èxits esportius que sembla que no parin mai. A més a més, aquest reconeixement també vol posar en valor l'esforç de les gimnastes a l'hora d'entrenar en un espai que no reuneix les millors condicions per l'entrenament esportiu.

El SET a l'activitat va ser pel Concurs de Teatre del Patronat, que enguany compleix la novena edició amb el nom de Josep Borràs, l'equip de la revista va reconèixer el fet de reunir un públic que cada diumenge, entre gener i febrer, omple la sala del Patronat. . Amb aquests nou anys l’activitat no ha deixat de créixer en
interès, ja que les companyies acostumen a tenir molta qualitat gràcies a la tasca de les moltes persones que treballen tot l’any per convocar, seleccionar i gestionar tot el que hi ha darrere l’organització del concurs. Un concurs de teatre que ha esdevingut una festa a la vista de l’acceptació que té aquesta activitat.

El SET a la trajectòria va ser per Enric Gili. Un homenatge molt sentit per part de l'equip del setsetset, ja que ha estat col·laborador durant molts anys de la revista:

L’Enric és una d’aquestes persones que sempre s’ha mostrat actiu per la nostra vila. Va tirar endavant iniciatives com l’associació de joves “Club Pitango” o l’entitat “Amics de Santa Maria del Puig” encara activa. També va participar en la comissió organitzadora del “Ball de Vestits” que es feia per a recaptar fons per l’Hospital Municipal i fins i tot durant uns anys va ser cronista de la UD Esparreguera pel setmanari Barcelona Deportiva. Val a dir que parlant amb l’Enric, del que li agrada més treure pit és d’haver format part del consell d’administració d’Aigües Vidal d’Esparreguera durant 47 anys. L’Enric també va deixar la seva petjada en la política municipal en vuit anys com a regidor de CiU i molts més dins el partit. No podem oblidar el seu vincle amb la Parròquia d’Esparreguera, ja que entre d’altres, va tenir un paper imprescindible per a la construcció del nou Patronat Parroquial. Una de les tasques més importants que ha fet i de la qual se n’acaba de jubilar és la d’observador meteorològic d’Esparreguera.

Durant els últims 38 anys l’Enric ha estat el responsable d’enviar les dades de l’estació d’Esparreguera a l’Agència Estatal de Meteorologia i des del 777 li estem especialment agraïts per haver compartit amb nosaltres la secció de “El Temps”. Ara, amb 90 anys segueix tenint l’empenta i la il·lusió que el va portar a fer tantes coses per Esparreguera. Per tot això atorguem a Enric Gili el SET a la trajectòria. Per molts anys Enric, i gràcies!

L'acte va comptar amb un elevat nombre d'assistents així com de personalitats, que no es van voler perdre la Festa dels Sets. L'entrega de premis va cloure amb una gran foto de família amb tots els nominats i premiats.

Comentaris

eulàlia domènech esparreguera
1.

De fet la Nit dels SETS, junt amb el concert de la Banda i la ballada de Sardanes ja són els actes més tradicionals de la Festa Major.

Comenta aquest article