Esparreguera celebra la 'Crucificades World Race', la primera cursa d'arrosegament de creus

Amb comentaris dels 'Jesusus' de la Passió. Més de vint participants en la primera edició. Quim Gobern, Nil Lamana i Anna Castells els guanyadors

Cultura, Societat, Esparreguera

Esparreguera celebra la 'Crucificades World Race', la primera cursa d'arrosegament de creus
Esparreguera celebra la 'Crucificades World Race', la primera cursa d'arrosegament de creus

Gran èxit de la primera edició de la 'Crucificades World Race', la primera cursa d'arrossegament de creus de la història, que ha comptat amb un gran nombre de participants. Més de 20 'corredors' s'han vestit per l'ocasió amb la corona d'espines i la túnica sagrada i s'han disposat a arrossegar la creu a l'esquena en un recorregut d'aproximadament 300 metres. L'activitat ha estat organitzada per La Barraka i el Casal Les Canyes, i s'emmarca dins la Firapassió.

Quim Gobern ha estat el corredor més ràpid, un participant sorpresa, ja que s'ha apuntat a l'últim moment. Per altra banda, Nil Lamana, que ha patit una indisposició entre la cursa i l'entrega de premis, ha quedat segon. Anna Castells ha estat la corredora més ràpida. Tots tres s'han endut a casa dues entrades per veure l'espectacle de la Passió i una ampolla de ratafia.

'Crucificades World Race' ha comptat amb els comentaris en directe dels dos 'Jesusus' de la Passió d'Esparreguera, Edmon Reynés i David Puente. Lluc López, ha estat l'speaker d'una jornada que ha reunit una gran quantitat de públic a la plaça de la Pagesia.

Tots els participants han realitzat la proesa d'acabar el recorregut arrossegant una creu de més de 20 kilos a l'esquena. En mig d'un esperit festiu, els 'Saions' de La Passió han estat els que més han patit, ja que havien d'acompanyar a tots els corredors, per assegurar que no hi hagués cap mena d'accident.

Els guanyadors

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article