ERC fa publica la llista de les eleccions municipals del 26-M

Una llista plena d'independents i noms del Jovent Republicà. Nabila Belghanau és la número dos

Política, Esparreguera

ERC Esparreguera ha donat a conèixer la llista electoral de les properes eleccions municipals del 26 de maig. Són 25 noms que destaca per la inclusió d'un bon grapat de noms no afiliats al partit, com ara Nabila Belghanou, que va de número 2 o Sara Jansana, que va de número 4.

En total hi ha 7 persones independents, és a dir que no son afiliades del partit. També destaca l'alt nombre de persones provinents de la secció jove del partit, el Joven Republicà. En total hi ha 5 noms, essent Albert Campillo el més ben col·locat.

Aquests noms se sumen a una llista encapçalada per Alfons Puche, que va ser el primer alcaldable a la vila d'Esparreguera. Ara el partit independentista també és el primer que publica la seva llista de noms.

L'actual portaveu del partit, Montserrat Vilardosa és la número 20, no repetirà al consistori durant els propers quatre anys.

La llista va ser aprovada per l'Assemblea local d' Esquerra Republicana d'Esparreguera, en sessió celebrada el passat dijous 14 de febrer. Amb aquest acte es tanca el procés de conformació de candidatura.
ERC Esparreguera

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article