El Col·lectiu Esparreguerí de Recerques organitza la 18a Pujada a la Socarrada

Es tracta d'una excursió al cim més alt del terme municipal de la vila

Esparreguera

Vistes des de la Socarrada
Vistes des de la Socarrada | Ajuntament d'Esparreguera

El Col·lectiu Esparreguerí de Recerques organitza la 18a Pujada a la Socarrada, el cim més alt d’Esparreguera amb 519 metres d’altitud. Es tracta d'una de les excursions amb més èxit i que més cops han realitzat. De fet, aquest diumenge serà la divuitena vegada que pugin al cim.

La iniciativa de pujar a la Socarrada, una muntanya que rep el seu nom pels nombrosos incendis que ha patit, va néixer a partir del canvi de bandera de la vila.

Es tracta d’una excursió exigent, que requereix calçat adequat  i certa capacitat física per pujar el desnivell. És per aquest motiu que des del Col·lectiu contemplen la possibilitat que els participants puguin quedar-se a Sant Salvador de les Espases.

Des del Col·lectiu Esparreguerí de Recerques es vol reivindicar el terme de la vila, ja que afirmen que hi ha molts racons amagats per descobrir. Com el cim de la Socarrada.

Si la climatologia acompanya, tots els participants podran gaudir d’unes fantàstiques vistes, al Pla de les Bruixes, el Congost del Cairat i sobre tot la muntanya de Montserrat que presideix la zona.

La sortida serà a 2/4 de 9 del matí des de la rotonda del Cairat, en cotxes particulars. Els organitzadors esperen tornar cap al migdia, abans de l’hora de dinar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article