L’espectacle ’50 anys: Gala Inaugural’ commemorarà el 50è aniversari del Teatre de La Passió d'Esparreguera

Dirigit per Jaume Rovira, serà un homenatge a tots els col·laboradors que han fet possible l'efemèride

Cultura, Societat, Esparreguera

Gala 50 anys de la Passió
Gala 50 anys de la Passió | La Passió

Dissabte 23 de febrer a les nou del vespre, La Passió d'Esparreguera celebrarà el 50è aniversari del seu teatre, inaugurat el 1969 i conegut popularment com a "Teatre Nou", en una gala presentada per Robert Gobern, Maria Coll, Fàtima Tovar i Maribel Balagué que reviurà alguns dels moments més emblemàtics de la història d'aquest gran teatre esparreguerí.

Jaume Rovira és el director d'aquest espectacle que comptarà amb la presència d’alguns dels col·laboradors i col·laboradores històriques de l'espectacle. En aquest cas, però, el protagonisme serà per a totes aquelles persones que han fet possible la fita d'arribar als 50 anys del teatre. És per això que es representaran alguns dels fragments més famosos de La Passió amb persones que fa temps van participar-hi. Noms com Eloi Mestre, Jordi Morató, Teresa Miret, Paca Fosalba, Sònia Gordon, Jaume Torruella, Isabel Hipòlit, Joan Jorba, David Aguado, Manel Llopart o Carme Paltor seran alguns dels actors i actrius que tornaran a reviure La Passió interpretant els seus antics personatges durant un dia.

L’espectacle també compta amb textos originals de Gerard Bidegain, Eduard Juliachs, Robert Gobern, Jordi Morató, Gemma Piñero o el mateix Jaume Rovira, una manera de mostrar la gran pluralitat de La Passió i d'incorporar a la celebració a molts dels col·laboradors. Aquests textos aproparan als espectadors l'emoció i els records de mig segle de vida en aquest espai. L'acte també comptarà amb la participació de l'orquestra i la Coral de la Passió, que interpretaran en directe la música del mestre Josep Borràs, inseparable dels versos del poeta Ramon Torruella.

L'entrada serà gratuïta però tothom qui ho vulgui podrà fer un donatiu voluntari. El Patronat de La Passió d'Esparreguera exposa que ha pres aquesta decisió perquè tots els col·laboradors i col·laboradores puguin participar lliurement d'aquesta festa col·lectiva.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article