Amb els principis intactes

1 d'octubre de 2017 - Teatre de La Passió d'Esparreguera
1 d'octubre de 2017 - Teatre de La Passió d'Esparreguera | Gerard Bidegain

És graduat en Art Dramàtic -especialitat en Direcció i Dramatúrgia- per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre (2017) i llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (2012). També s'ha format a l'Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett.

Esparreguera, com tots els pobles i ciutats del país, té el dret de ser escoltada. Aquest diumenge 26 de maig de 2019 tindrem ocasió de fer ressonar, novament, la seva veu. Però ens convé no ser desmemoriats i recordar aquell Primer d’octubre del 2017.

Algú recorda que hi va haver partits polítics de la vila que no van cedir locals per a poder donar la veu al poble d’Esparreguera en un referèndum? A qui pot fer por donar la veu a la gent? Suposo que tots recordem, també, com d’altres partits van invertir tota la jornada als tres col·legis electorals de la vila, ajudant als voluntaris i contribuint al desenvolupament exemplar de les votacions.

Gent de totes les edats, amb ideologies enfrontades i d’àmbits ben diversos; tots volíem donar la nostra opinió lliurement i poder votar , No o bé en blanc. Diumenge, amb els principis intactes i la ferma voluntat d’aconseguir millorar Esparreguera i de donar-li veu al nostre país, els votants tenim la possibilitat de refermar la nostra opinió de manera contundent. «La història ens deu una revolució», deia Pere Quart. I potser ja vindria sent hora de cobrar aquest deute. Perquè, com també va deixar escrit el poeta: «tot depèn de tu i de cadascú».