Recomanacions per a unes vacances

M'agrada anar a una de les capitals més boniques que conec –val a dir que en conec poques–, però aquesta és la que més m'agrada. Parlo de Barcelona, per a mi té molts atractius, però el millor de tots és el de tornar a dormir a casa i no tenir cap obligació de continuar viatjant l'endemà.

Un viatge agradable i saborós, l'hem fet aquesta setmana i el puc recomanar perquè encara tinc el bon gust a la boca.

Vam sortir al migdia cap a Barcelona, directament a un restaurant, el Cruix (c/ Entença 57), obert de 13:30 a 16:00 i als vespres a partir de les 20:00, dilluns tancat. Us recomano que reserveu prèviament T. 935 25 23 18. Tenen un menú degustació excel·lent, per començar unes tapes d'autor boníssimes –tasteu sobretot els xurros de bacallà–, i un arròs sempre diferent i sorprenent per a satisfer a qualsevol. El cuiner –Miquel– és de Castelló de la Plana i sap fer aquells arrossos amb brous potents, un gra de gruix, i perfectament socarrat, però aportant originalitat a les receptes. Les postres són també una meravella. Menjar al Cruix és com un viatge pel món a través de sabors exòtics ben combinats amb sabors tradicionals, i a un preu assumible. Ah!, i una bona notícia, pots aparcar el cotxe al costat mateix. www.cruixrestaurant.com

Acabat de dinar, vam anar als cinemes Renoir Floridablanca (c/ Floridablanca 135) a veure Yesterday, per pura casualitat, ja que volíem veure una altra pel·lícula però només la fan els dimecres i no era dimecres. Yesterday, parteix de la premissa que només una persona en el món és capaç de recordar qui eren els Beatles i les seves cançons i aquest es Jack Malik (Himesh Patel) un músic que no surt del fracàs. La pel·lícula idea de Richard Curtis (Notting Hill, Love Actually) i dirigida per Danny Boyle (Transpotting) és una brisa refrescant amb molt d'humor, bona música i moments emocionants. Jo li donaria un quatre de cinc.

Per mi ha estat com viatjar pel món per anar a veure els concerts del músic preferit pels diferents llocs on actua i compartint amb ell una història que d'altra manera no hauria pogut viure.

I cap a casa, més contents que un gínjol. Valia la pena el viatge!

Comentaris

Oriol Conesa Barcelona
1.

Carme, bon día,

Soc Oriol Conesa, el marit de l'Anna Cuello. Primer de tot que tinguis una bona onomástica.

Acabem de tornar de uns díes per el Nord i el teu article ens empeny a tornar a agafar BCN amb les mateixes ganes de l'hivern. D'acord també amb Yesterday ( està clar que no erem dels Rolling Stones " ). I referent a la gastronomía, cal seguir l'orientació de una de les dos excel.lents cuineres no professionals que he conegut ( no et diré el nom però és del teu àmbit ). Que tinguis molt bon estiu !

Comenta aquest article