Concert a dues bandes i dos cors

Aquest diumenge tingué lloc a la sala gran del teatre de La Passió un concert ben peculiar: dues bandes de música i dos cors, tal i com el seu cartell indica. La banda de Santa Coloma de Gramenet, jove, de tan sols un any de la seva fundació, i la nostra, la d’Esparreguera. Cadascuna, amb el seu propi repertori, mantingueren ben atent l’auditori, donat el bon nivell musical que oferiren en tota una primera part.

A la segona, fou quan s’emplenà tot l’escenari del teatre, ja que, a més de les dues bandes, s’incorporaren la coral Ipharadisi de Santa Coloma i la de la Passió. S’interpretaren fragments de La Traviata (preludi, acte 1r,  i el Brindis), Il Trovatore (cor de Zíngars) de G Verdi, així com Funiculí-Funiculà de L Denza

Fou una experiència altament profitosa, i crec que meritòria, ja que l’assaig conjunt va ésser molt breu, donada la complexitat de l’organització de més d’un centenar de persones, moltes amb llur instrumental, amb l’afegitó del desplaçament.

Tot aquest desplegament, de fet, es deu a la “torna” del concert del 1r aniversari que tingué lloc a l’auditori de Santa Coloma el proppassat mes de novembre, propiciat per la bona entesa i el bon saber fer de representats de la nostra coral i de l’Escola de Música d’aquella ciutat.

L’enhorabona a tots! Ens congratulem que semblants obres es puguin anar repetint, tal i com així ho demanava una immensa majoria del públic assistent.