Impressions sobre Santa Joana

El grup teatral Bohèmia ens està oferint, a la Sala Petita de la Passió, un espectacle digníssim..., i malgrat algunes reticències que han fet retraure l’assistència d’alguns espectadors a causa de la impactant portada del programa, voldria animar-los que no es deixin perdre l’esdeveniment.

Tant a nivell personal com del públic que m’he comunicat, la qualificació de la representació ha estat d’excel·lent. La complexitat de l’obra de Bertolt Brecht ha fet que encara se’n valori més el resultat. Difícilment es poden conjuminar tants elements alhora...: contingut, interpretació,espai escènic, attrezzo, llums, so... Tot ha estat d’un nivell molt alt. Per tant, és evident que ha calgut mans destres de direcció per tal que tot aquest “gronxador” restianivellat.

Esperem que aquesta “nova alenada d’aire fresc”-com manifesta el grup- esdevingui no un tauló, sinó un ampli camí, una bona escola per on entrin noves generacions que facin mantenir viu l’esperit teatral a la nostra vila, així com fer desvetllar aquesta sensibilitat que potser es troba un xic –o molt- adormida.

Moltes gràcies, Bohèmia!