Va sonar bé!

Les 11 del matí, la plaça vull d'activitat, més d'una vintena de persones en agitació per posar, en molt poques hores, tot a punt perquè l'objectiu final es posi en marxa sense cap problema, que tot estigui al seu lloc. Alguns professionals, alguns adults, la majoria gent molt jove, encara adolescents, hauríem de dir, amb una actitud seriosa i responsable. Dinar a la mateixa plaça, compartint taula, organitzadors, tècnics, actuants, voluntaris… ambient de festa.

Les 5 de la tarda, s'obren les portes al públic, cridòria d'infants, jocs i música, i sense més preàmbuls, a les 6 en punt, comença l'espectacle. 9 hores de música emergent. 10 grups, músics que amb prou feines poden executar una mitja hora d'actuació. Són molt joves i per la qualitat del que sentim a la plaça diríem que molt ben preparats. Flueix la tarda entre curiosos, fans, amics, familiars i, de mica en mica, la plaça s'omple de festa, de gran festival. Cap al tard, apareixen grups una mica més experimentats, genials. A les 12 de la nit, acaba la música en directe, el millor del dia. Ara comença la festa disco, l'actuació dels DJ's. Un èxit!

El Gerard Sancho i la Sheila Amezcua havien pensat a fer el Treball de Recerca de segon de batxillerat, organitzant un festival de música emergent i, aleshores, varen crear Spàrrek TR. Han treballat molt, ho han organitzat molt bé, tot previst. I molt important han vinculat i motivat patrocinadors, institucions, entitats, voluntaris, músics, tècnics… i, encara, han sabut motivar prou espectadors per aconseguir que el festival sigui un èxit. Bravo Gerard i Sheila ho heu fet molt bé!

Deixeu-me, però, que tingui també unes paraules d'agraïment per a tots aquests voluntaris que s'han pres la seva responsabilitat tan seriosament, i, és clar també, per als grups que han estat impecables. Tots heu treballat molt, amb una gran generositat, i és d'això que parlem quan diem que cal generositat i que cal compartir-la amb la nostra societat perquè ens sentim una mica millor.
Heu après molt. Ara ja podeu pensar en el 2016, però aquest ha estat un treball de 10, segur!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article