Menció Honorífica per a Robert Gobern, de l’INS El Cairat

El passat dia 21 de juny, a la sala d'actes del Rectorat de la UAB s’efectuà  l'acte de lliurament del premi Argó 2016 de treballs de recerca d'estudiants de batxillerat en seva la tretzena edició. El nostre alumne Robert Gobern rebé una Menció Honorífica pel seu treball Pensant en curt, curtmetratge per a principiants.Acompanyaven el guardonat la seva família, la tutora del treball, Joana Llordella, i la directora de l’INS El Cairat, Patrícia Moreno.

L'acte comptà amb la participació d’un nombre important de convidats, amb un ambient festiu destacable. A més, cal destacar la presència a la mesa  de Josep Ros, vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat; Tania Nadal, vicepresidenta del Consell Social de la UAB; Carme Ruiz, directora de l'Institut de Ciències de l'Educació; Montserrat Llobet, directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat; Joan Carbonell, Antoni Méndez i Jaume Farrés, degans de, respectivament, les facultats de Filosofia i Lletres, de Ciències i de Biociències; i Jaume Moncasi i Josep Masalles, president i secretari del jurat dels premis Argó.
 
Des del centre valorem molt positivament aquest premi ja que a la categoria d’ARTS hi participaven 49 treballs de tot Catalunya, d’un total de 449 entre les diverses categories. Un bon inici per aquest jove creador. Felicitacions!