Tres esparreguerins a París

No es tracta del títol d’una pel·lícula, és la coincidència de tres esparreguerins que per la seva creativitat estan treballant a París en un projecte comú.

De “Je ne sais pas…” a “Comme ça” i “Tel quel”


El març del 2015 l’Anna Rodríguez ve a Esparreguera acompanyada de Coline Froidevaux, alumna de l’Anna en les seves classes a l’Acadèmia Fratellini de Circ.

Arriba aquí per presentar el treball que les dues han iniciat uns mesos abans amb la intenció de seguir estirant del fil inicial per a desenvolupar un projecte definitiu.

Aquí, coincideixen amb la recentment estrenada orquestra JOCPE i Juan Jurado, que posen música en directe a l’espectacle, i amb Gerard Bidegain qui escriu un text dramàtic per a l’actriu.

El resultat es veu a la sala petita de La Passió, dins el Festival LOLA, però, evidentment, la intenció de seguir treballant amb aquest projecte està només a l’espera de trobar un espai de residència.

La tossuderia de l’Anna aconsegueix el “Périphérique” de París un lloc de residències per a treballs de circ. La gràcia d’aquest espai és que ofereix, a més a més, la possibilitat de contactar amb interessats amb projectes d’aquesta disciplina.

Això fa que una productora que els veu decideixi apostar per ells i donar suport a l’espectacle que ha acabat per incorporar un altre actor i el projecte musical que està desenvolupant especialment Juan Jurado.

Paral·lelament des del primer moment la Rosa Puig fa un seguiment fotogràfic del projecte; ara també es desplaça a París per seguir amb la fotografia. Això fa que tres esparreguerins, apassionats pel que saben fer tan bé, es troben ara a París per un projecte artístic en comú i una cita amb els escenaris per al 2018 amb “Comme ça” i “Tel quel”, els títols de les dues parts en el que s’ha convertit la peça inicial: una creació d’Anna Rodríguez, la posada en escena de Aline Reviriaud, interpretada per Coline Froidevaux i Alexandre Fournier, música de Juan Jurado i fotografia de Rosa Puig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article